Bashkimi bënë fuqinë!
Kjo fjalë e urtë popullore e sqaron më së miri, se në çfarë principi duhet të funksionoj shoqata Zasella.

Anëtarësohu këtu:


 

 

Lista e anëtarëve të shoqatës:

Nr.Emri dhe mbiemriVendbanimiShtetiAnëtarësiaData
1Skender SkenderiPrishtinëKosovë008/06/2018
2Fatmire KajtaziZürichZvicër10008/06/2018
3Naim LatifiHässleholmSuedi10008/06/2018
4Hysni SylaZasellëKosovë1008/06/2018
5Fatmir KajtaziSchönbühlZvicër10008/06/2018
6Amir KajtaziSchönbühlZvicër008/06/2018
7Faton KajtaziMitrovicëKosovë1008/06/2018
8Sherif AbaziMitrovicëKosovë1008/06/2018
9Besiana KajtaziSchönbühlZvicër008/06/2018
10Agron HamitiPrishtinëKosovë1008/06/2018
11Sami KajtaziHelsingborgSuedi10008/06/2018
12Sinan KajtaziPrishtinëKosovë1009/06/2018
13Haxhi AbaziKrefeldGjermani10009/06/2018
14Qerkin MiftariZasellëKosovë1009/06/2018
15Sami LatifiDanimarkë10009/06/2018
16Fiona LatifiDanimarkë 09/06/2018
17Fortesa LatifiDanimarkë09/06/2018
18Rajmonda LatifiHässleholmSuedi09/06/2018
19Altin LatifiHässleholmSuedi09/06/2018
20Eliot LatifiHässleholmSuedi10/06/2018
21Flurim LatifiNygatanSuedi10/06/2018
22Aid LatifiNygatanSuedi10/06/2018
23Shaban LatifiFinlandë10010/06/2018
24Elheme LatifiFinlandë10/06/2018
25Mërgim LatifiFinlandë10/06/2018
26Fitore LatifiFinlandë10/06/2018
27Leonora LatifiFinlandë10/06/2018
28Basri IslamiLos AngelesShBA10010/06/2018
29Ramadan LatifiKopenhagenDanimarkë10010/06/2018
30Raid LatifiHässleholmSuedi10/06/2018
31Habib LatifiMitrovicëKosovë10/06/2018
32Hanife LatifiMitrovicëKosovë10/06/2018
33Basri (Beqir) KajtaziZhabarëKosovë1013/06/2018
34Bekim (Beqir) KajtaziNiedensteinGjermani10013/06/2018

Veraltete PHP-Version im Einsatz
Der Seiteninhaber muss die Version auf mindestens 7.3 erhhen.