Më 01. Gusht 2018 do të kemi para vetes një program të ngjeshur:

  • mbahet kuvendi themelues i shoqatës Zasella dhe zgjedhen organet e shoqatës Zasella
  • Hysni Syla promovon monografinë për Zasellën
  • programi i larmishëm kulturorë e zbavitës do të na përcjellë përgjat tërë ditës, mirpo
  • nuk do mungojnë as ushqimet e shijshme vendore

Pra, rezervojeni ditën e 01. Gushtit – FESTA E ZASELLËS!

Leave a comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Veraltete PHP-Version im Einsatz
Der Seiteninhaber muss die Version auf mindestens 7.3 erhhen.