01. Gusht 2018 – Festa e Zasellës

Më 01. Gusht 2018 do të kemi para vetes një program të ngjeshur: mbahet kuvendi themelues i shoqatës Zasella dhe zgjedhen organet e shoqatës Zasella Hysni Syla promovon monografinë për Zasellën programi i larmishëm kulturorë e zbavitës do të na përcjellë përgjat tërë ditës, mirpo nuk do mungojnë as ushqimet e shijshme vendore Pra, rezervojeni ditën e 01. Gushtit – FESTA E ZASELLËS!

Read more
Veraltete PHP-Version im Einsatz
Der Seiteninhaber muss die Version auf mindestens 7.3 erhhen.