Rreth shoqatës

Shoqata “Zasella” është bashkim vullnetarë vlerash e idesh që pikë së pari i shërben njohjes së ndërsjellë (sidomos e gjeneratave të reja të zasellasve), si dhe njohjes, ruajtjes dhe kultivimit të vlerave kulturore dhe zakoneve të mira të Zasellës dhe zasellasve.

Organet e shoqatës

Do të themelohen me 01. Gusht 2018, në kuvendin e parë të shoqatës Zasella.
Kuvendi
Kuvendi themelues zhvilloi punimet me 01. Gusht 2018, në kuadër të festës së Zasellës dhe zgjodhi kryesinë e shoqatës.
Kryesia
Kryesia e zgjedhur me 01. Gusht 2018, u mblodhë në Zasellë me 06. Gusht dhe zgjodhi kryetarin, sekretarin dhe arkëtarin e shoqatës.
Revizorët
Do të emrohen në mbledhjen e radhës të shoqatës Zasella.

Projektet

Së shpejti do të dalim me projektet e para të Shoqatës Zasella.

Bursa për nxënës e student të dalluar!

Risitë!

Disa nga risitë rreth shoqatës "Zasella"
Projekte
Anëtarë
Simpatizues

Kryesia e Shoqatës Zasella

Skender Skenderi
Skender Skenderi

Kryetarë nderi i Shoqatës Zasella

Profesor Emeritus Dr. i Fizikës

Albana Arifi
Albana Arifi

Sekretare

Studente (Fakulteti i Edukimit, Mitrovicë)

Engjëll Syla
Engjëll Syla

Anëtarë

Student (Fakulteti i mjekësisë, Prishtinë)

Hakif Mustafa
Hakif Mustafa

Anëtarë

Student (Fakulteti i Edukimit, Mitrovicë)

Ilirida Hamiti
Ilirida Hamiti

Anëtare

Studente (Fakulteti i Edukimit, Mitrovicë)

Abedin Musliu
Abedin Musliu

Anëtarë

  Basri Rrahmani
  Basri Rrahmani

  Anëtarë

  Çerkin Islami
  Çerkin Islami

  Arkëtarë

  Fadil Musliu
  Fadil Musliu

  Anëtarë

   Fatmir Kajtazi
   Fatmir Kajtazi

   Kryetarë

   Fikrije Salihu
   Fikrije Salihu

   Anëtare

   Hysni Syla
   Hysni Syla

   Anëtarë

   Naim Latifi
   Naim Latifi

   Anëtarë

   Naser Latifi
   Naser Latifi

   Anëtarë

   Qerkin Miftari
   Qerkin Miftari

   Anëtarë

   Ramadan Imeri
   Ramadan Imeri

   Anëtarë

    Rrahim Syla
    Rrahim Syla

    Anëtarë

     Zasellë
     40000 Mitrovicë Kosovë
     E-mail: info@zasella.net Phone: +383 49 391 000
     Veraltete PHP-Version im Einsatz
     Der Seiteninhaber muss die Version auf mindestens 7.3 erhhen.